Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 28 Hotel Rooms

28 Hotel Rooms

01/09/2014 | Flixfilm

Se 28 Hotel Rooms på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Matt Ross
Skuespillere: Chris Messina, Marin Ireland, Robert Deamer, Anne H. Wilson
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En gift forfatter og en bogholder i et forhold har en éngangsaffære – men deres forbudte nat bliver til et uventet forhold.


Se 28 Hotel Rooms på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk28 Hotel Rooms havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 28 Hotel Rooms ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 28 Hotel Rooms herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 28 Hotel Rooms er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 28 Hotel Rooms stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar