Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 28 Hotel Rooms

28 Hotel Rooms

01/09/2014 | Flixfilm

28 Hotel Rooms på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Matt Ross
Skuespillere: Marin Ireland, Chris Messina, Robert Deamer
Spilletid: 82 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En gift forfatter og en bogholder i et forhold har en éngangsaffære – men deres forbudte nat bliver til et uventet forhold.Se 28 Hotel Rooms på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

28 Hotel Rooms havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 28 Hotel Rooms på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om 28 Hotel Rooms ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 28 Hotel Rooms stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 28 Hotel Rooms, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 28 Hotel Rooms er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar