Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 28 Weeks Later

28 Weeks Later

15/10/2017 | Flixfilm

Se 28 Weeks Later på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Horror, Sci-Fi
Instruktion: Juan Carlos Fresnadillo
Skuespillere: Jeremy Renner, Rose Byrne, Robert Carlyle
Spilletid: 100 min
Land: United Kingdom, Spain
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En gruppe amerikanere, der er overbevist om, at faren er drevet over, rejser til de næsten udslettede britiske øer og finder ud af, at plagerne stadig er i live.

28 Weeks Later (28 uger senere) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 28 Weeks Later på YouTube.Se 28 Weeks Later på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 28 Weeks Later (28 uger senere) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 28 Weeks Later stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 28 Weeks Later, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 28 Weeks Later (28 uger senere) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar