Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 28 Weeks Later

28 Weeks Later

15/10/2017 | Ingen kommentarer

Se 28 Weeks Later på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Drama, Horror, Sci-Fi
Instruktør: Juan Carlos Fresnadillo
Skuespillere: Robert Carlyle, Rose Byrne, Jeremy Renner, Harold Perrineau
Spilletid: 100 min
Land: UK, Spain
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: En gruppe amerikanere, der er overbevist om, at faren er drevet over, rejser til de næsten udslettede britiske øer og finder ud af, at plagerne stadig er i live.


Se 28 Weeks Later på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


28 Weeks Later (28 uger senere) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 28 Weeks Later (28 uger senere) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 28 Weeks Later herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 28 Weeks Later (28 uger senere) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 28 Weeks Later stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar