Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

3%

14/08/2020 | Flixfilm

Se 3% på Netflix

Indspilningsår: 2016–2020
Genre: Action, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bianca Comparato, Vaneza Oliveira, Rodolfo Valente, Zezé Motta
Spilletid: 49 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: I en fremtid, hvor eliten bor på en paradisø langt fra den overfyldte slum, har man én chance for at komme blandt de heldige 3 %, som ikke lever i elendighed.


Se 3% på Netflix

Anmeldelse: 3%

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


3% (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 3% (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til 3%:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 3% er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 3% (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til 3%

  1. Jannick - kl. 17:26, 09-04-2018:

    Der er noget galt med specifikationerne mht. til serien. Bl.a står der at det er en film og Tom Hanks er med. Hmm..

    Skriv kommentar