Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

3%

14/08/2020 | Flixfilm

3% på Netflix

Produktionsår: 2016–2020
Genre: Action, Drama, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bianca Comparato, Vaneza Oliveira, Rodolfo Valente
Spilletid: 49 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 7.3

Handling: I en fremtid, hvor eliten bor på en paradisø langt fra den overfyldte slum, har man én chance for at komme blandt de heldige 3 %, som ikke lever i elendighed.

3% (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 3% på YouTube.Se 3% på Netflix
Anmeldelse: 3%

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om 3% (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 3% (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 3%, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 3% er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til 3%

  1. Jannick - kl. 17:26, 09-04-2018:

    Der er noget galt med specifikationerne mht. til serien. Bl.a står der at det er en film og Tom Hanks er med. Hmm..

Skriv kommentar