Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘3 Body Problem’ slutter efter sæson 3

‘3 Body Problem’ slutter efter sæson 3

06/06/2024 | Flixfilm

For få uger siden blev det annonceret, at den episke sci-fi-serie ‘3 Body Problem’ vender tilbage med flere afsnit, som inkluderer en afslutning af serien.

Det blev dog ikke oplyst præcist hvor mange sæsoner eller episoder ‘3 Body Problem’ var blevet forlænget, hvilket skabte en del spekulationer, for det kunne i princippet blot være tale om 2-3 afsnit som ville runde historien af.

Efterfølgende var skaberne David Benioff og D.B. Weiss (‘Game of Thrones’) samt Alexander Woo (‘The Terror’, ‘True Blood’) ude og sige til de amerikanske medier, at der var tale om sæsoner.

Men nu kan seriens skabere endelig bekræfte det endelige antal: ‘3 Body Problem’ vender tilbage med to sæsoner!

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er dog stadig ikke blevet oplyst hvor mange afsnit der vil være i sæson 2 og sæson 3, men antallet af sæsoner passer med antallet af bøger der er tilbage i den kinesiske forfatter Liu Cixins ‘The Three-Body Problem’-trilogi, som serien er baseret på.

De to sidste bøger i trilogien hedder ‘Dark Forest’ og ‘Death’s End’.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Eric'

Serien slutter dermed efter sæson 3.

David Benioff, D.B. Weiss og Alexander Woo udtaler samtidig, at antallet af sæsoner og forventninger, er i tråd med hvad de oprindeligt havde planlagt, og det tyder dermed på, at streamingtjenesten Netflix ikke har skåret i budgettet selvom at ‘3 Body Problem er en af de dyreste Netflix-serier nogensinde.

Netflix-serien er en spændingsmættet fortælling om menneskehedens første kontakt med en fremmed civilisation. En ung kvindes skæbnesvangre beslutning i 1960’ernes Kina får konsekvenser på tværs af tid og rum for en gruppe geniale forskere i nutiden. Da naturlovene pludselig og uforklarligt bliver opløst for øjnene af dem, slår en gruppe af dygtige forskere sig sammen med en uortodoks detektiv for at konfrontere den største trussel mod menneskehedens historie.

Se ‘3 Body Problem‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar