Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 3 Days To Kill

3 Days To Kill

01/11/2016 | Flixfilm

Se 3 Days To Kill på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: McG
Skuespillere: Kevin Costner, Amber Heard, Hailee Steinfeld, Connie Nielsen
Spilletid: 117 min
Land: USA, France, Serbia
Sprog: English, French, German, Serbian
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En uhelbredeligt syg hemmelig agent accepterer en farlig mission til gengæld for forsøgsmedicin, der kan redde ham – hvis han kan overleve dens bivirkninger.


Se 3 Days To Kill på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk3 Days To Kill havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 3 Days To Kill ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 3 Days To Kill herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 3 Days To Kill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 3 Days To Kill stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar