Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 3 Days To Kill

3 Days To Kill

01/11/2016 | Ingen kommentarer

Se 3 Days To Kill på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: McG
Skuespillere: Kevin Costner, Amber Heard, Hailee Steinfeld, Connie Nielsen
Spilletid: 117 min
Land: USA, France, Serbia
Sprog: English, French, German, Serbian
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: En uhelbredeligt syg hemmelig agent accepterer en farlig mission til gengæld for forsøgsmedicin, der kan redde ham – hvis han kan overleve dens bivirkninger.


Se 3 Days To Kill på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


3 Days To Kill havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 3 Days To Kill ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 3 Days To Kill herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 3 Days To Kill er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 3 Days To Kill stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar