Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 3 indgår samarbejde med Netflix

3 indgår samarbejde med Netflix

21/09/2015 | Flixfilm

3 mobil netflixTeleselskabet 3 og den amerikanske streamingtjeneste Netflix har indgået et nyt samarbejde, hvilket betyder at nye og nuværende kunder hos 3, kan få et halvt års Netflix med i købet af en række abonnementer.

Det er første gang, at Netflix bliver en del af mobilabonnementerne i Danmark. Man har i længere tid kunnet få HBO Nordic og Cmore inkluderet, men nu er Netflix altså også en del af denne bølge. Det er dog kun 3, som på nuværende tidspunkt tilbyder Netflix som en del af mobilabonnementet.

Det er Netflix-abonnementet ’Standard’, der normalt koster 89 kr. om måneden hos Netflix, som man får hos 3, og gavekoden kan benyttes af både nye og nuværende Netflix-medlemmer, og er i øvrigt ikke personlig.

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' får flere afsnit og afslutning

“De store Netflix-serier er blevet hotte samtaleemner. Deres premierer ventes i spænding og diskuteres i mindst lige så høj grad, som man tidligere har gjort det med fx DR’s dramaserier og Matador. Vi vil gerne give vores kunder muligheden for at hoppe med på Netflix-bølgen. Og de kunder, som allerede er i gang på Netflix, kan se frem til gratis underholdning i en periode,” fortæller David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3 Danmark.

Kampagnen hos 3 begynder d. 22. september hvorefter abonnementerne, som giver fri adgang til Netflix i 6 måneder, kan findes på 3.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar