Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 3 Minute Hug

3 Minute Hug

28/10/2019 | Flixfilm

3 Minute Hug på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Everardo González
Skuespillere: N/A
Spilletid: 28 min
Land: Mexico, United States
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Denne dokumentar viser glæder og sorger blandt de familier, der er adskilt af den amerikansk-mexicanske grænse, ved deres korte men bittersøde genforening i 2018.

3 Minute Hug (Et kram på 3 minutter) havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 3 Minute Hug på YouTube.Se 3 Minute Hug på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om 3 Minute Hug (Et kram på 3 minutter) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 3 Minute Hug stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 3 Minute Hug, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 3 Minute Hug (Et kram på 3 minutter) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar