Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 3 Ninjas: Kick Back

3 Ninjas: Kick Back

01/08/2020 | Flixfilm

3 Ninjas: Kick Back på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Action, Comedy, Family
Instruktion: Charles T. Kanganis
Skuespillere: Victor Wong, Max Elliott Slade, Sean Fox
Spilletid: 93 min
Land: United States, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: De tre ninjaer vender tilbage for at forsvare deres bedstefar mod en flok dumme bøller, som er ude efter en særlig dolk.

3 Ninjas: Kick Back havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 3 Ninjas: Kick Back på YouTube.Se 3 Ninjas: Kick Back på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 3 Ninjas: Kick Back ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 3 Ninjas: Kick Back stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 3 Ninjas: Kick Back, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 3 Ninjas: Kick Back er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar