Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 3 Ninjas: Kick Back

3 Ninjas: Kick Back

01/08/2020 | Flixfilm

Se 3 Ninjas: Kick Back på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Action, Comedy, Family
Instruktør: Charles T. Kanganis
Skuespillere: Victor Wong, Max Elliott Slade, Sean Fox, J. Evan Bonifant
Spilletid: 93 min
Land: USA, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: De tre ninjaer vender tilbage for at forsvare deres bedstefar mod en flok dumme bøller, som er ude efter en særlig dolk.

3 Ninjas: Kick Back havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se 3 Ninjas: Kick Back på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 3 Ninjas: Kick Back ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 3 Ninjas: Kick Back er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 3 Ninjas: Kick Back stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar