Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

3 ting

01/02/2019 | Flixfilm

3 ting på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at have stjålet fra en sibirisk bande kommer en sprængstofekspert med i vidnebeskyttelsesprogrammet med tre unikke krav.

3 ting havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 3 ting på YouTube.Se 3 ting på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om 3 ting ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 3 ting stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 3 ting, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 3 ting er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar