Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 3 Türken & ein Baby

3 Türken & ein Baby

15/12/2016 | Flixfilm

3 Türken & ein Baby på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Livet bliver vendt på hovedet for tre brødre, som sammen driver en bryllupsforretning, da en af dem bliver nødt til at tage sig af sin eks-kærestes baby.

3 Türken & ein Baby havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 3 Türken & ein Baby på YouTube.Se 3 Türken & ein Baby på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om 3 Türken & ein Baby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 3 Türken & ein Baby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 3 Türken & ein Baby, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 3 Türken & ein Baby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar