Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 3 Türken & ein Baby

3 Türken & ein Baby

15/12/2016 | Flixfilm

Se 3 Türken & ein Baby på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Livet bliver vendt på hovedet for tre brødre, som sammen driver en bryllupsforretning, da en af dem bliver nødt til at tage sig af sin eks-kærestes baby.


Se 3 Türken & ein Baby på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk3 Türken & ein Baby havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 3 Türken & ein Baby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 3 Türken & ein Baby herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 3 Türken & ein Baby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 3 Türken & ein Baby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar