Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 3 Türken & ein Baby

3 Türken & ein Baby

15/12/2016 | Ingen kommentarer

Se 3 Türken & ein Baby på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Livet bliver vendt på hovedet for tre brødre, som sammen driver en bryllupsforretning, da en af dem bliver nødt til at tage sig af sin eks-kærestes baby.


Se 3 Türken & ein Baby på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


3 Türken & ein Baby havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 3 Türken & ein Baby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 3 Türken & ein Baby herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 3 Türken & ein Baby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 3 Türken & ein Baby stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar