Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 30° Couleur

30° Couleur

30/07/2021 | Flixfilm

30° Couleur på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Lucien Jean-Baptiste, Philippe Larue
Skuespillere: Lucien Jean-Baptiste, Edouard Montoute, Marie-Sohna Condé
Spilletid: 92 min
Land: France, Martinique
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Patrick flyttede til Frankrig for at blive en anerkendt historiker, men da han hører, at hans mor er ved at dø, vender han tilbage til Martinique og sine rødder.Se 30° Couleur på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

30° Couleur havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 30° Couleur på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om 30° Couleur ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 30° Couleur stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 30° Couleur, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 30° Couleur er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar