Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 30 Days of Night

30 Days of Night

01/08/2017 | Ingen kommentarer

Se 30 Days of Night på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Action, Horror, Thriller
Instruktør: David Slade
Skuespillere: Josh Hartnett, Melissa George, Danny Huston, Ben Foster
Spilletid: 113 min
Land: USA, New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Denne vinter bringer mere end mørke til Barrow. En gruppe vampyrer melder deres ankomst, og indtil solen igen står op om 30 døgn, har de frit spil imod byens beboere.


Se 30 Days of Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


30 Days of Night havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 30 Days of Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 30 Days of Night herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 30 Days of Night er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 30 Days of Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar