Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 30 Days of Night

30 Days of Night

01/08/2017 | Flixfilm

Se 30 Days of Night på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Action, Horror, Thriller
Instruktør: David Slade
Skuespillere: Josh Hartnett, Melissa George, Danny Huston, Ben Foster
Spilletid: 113 min
Land: USA, New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Denne vinter bringer mere end mørke til Barrow. En gruppe vampyrer melder deres ankomst, og indtil solen igen står op om 30 døgn, har de frit spil imod byens beboere.


Se 30 Days of Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk30 Days of Night havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 30 Days of Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 30 Days of Night herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 30 Days of Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 30 Days of Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar