Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 30 Minutes or Less

30 Minutes or Less

16/08/2022 | Flixfilm

30 Minutes or Less på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Ruben Fleischer
Skuespillere: Jesse Eisenberg, Danny McBride, Nick Swardson
Spilletid: 83 min
Land: United States
Sprog: English, German, Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Handling: To skurke planlægger et bankrøveri, men de ender med at bortføre et pizzabud og tvinger ham til at begå røveriet – med en meget stram tidsfrist.Se 30 Minutes or Less på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

30 Minutes or Less havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 30 Minutes or Less på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om 30 Minutes or Less ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 30 Minutes or Less stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 30 Minutes or Less, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 30 Minutes or Less er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar