Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 300: Rise of an Empire

300: Rise of an Empire

01/06/2019 | Flixfilm

Se 300: Rise of an Empire på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Drama
Instruktør: Noam Murro
Skuespillere: Sullivan Stapleton, Eva Green, Lena Headey, Hans Matheson
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Rodrigo Santoro er tilbage og fører de persiske tropper an i deres invasion af Grækenland som den udødelige Xerxes i denne forløber for 2007's 300.

300: Rise of an Empire havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se 300: Rise of an Empire på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 300: Rise of an Empire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 300: Rise of an Empire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 300: Rise of an Empire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 300: Rise of an Empire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar