Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 300: Rise of an Empire

300: Rise of an Empire

01/06/2019 | Flixfilm

300: Rise of an Empire på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Drama
Instruktion: Noam Murro
Skuespillere: Sullivan Stapleton, Eva Green, Lena Headey
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Rodrigo Santoro er tilbage og fører de persiske tropper an i deres invasion af Grækenland som den udødelige Xerxes i denne forløber for 2007's 300.

300: Rise of an Empire havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 300: Rise of an Empire på YouTube.Se 300: Rise of an Empire på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 300: Rise of an Empire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 300: Rise of an Empire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 300: Rise of an Empire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 300: Rise of an Empire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar