Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

300

01/02/2019 | Flixfilm

Se 300 på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Drama
Instruktør: Zack Snyder
Skuespillere: Gerard Butler, Lena Headey, Dominic West, David Wenham
Spilletid: 117 min
Land: USA, Canada, Bulgaria
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: I år 480 f.Kr. fører spartanernes kong Leonidas sin lille gruppe på 300 soldater frem mod en hær på mere end en million under Slaget ved Thermopylæ.


Se 300 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk300 havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 300 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 300 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 300 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 300 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar