Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 3000 Miles to Graceland

3000 Miles to Graceland

16/04/2022 | Flixfilm

3000 Miles to Graceland på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Demian Lichtenstein
Skuespillere: Kurt Russell, Kevin Costner, Courteney Cox
Spilletid: 125 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Kevin Costner og Kurt Russell spiller to svindlere, der stjæler fra et hotel i Las Vegas, mens der afholdes en sammenkomst for Elvis-efterlignere.Se 3000 Miles to Graceland på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

3000 Miles to Graceland havde premiere på Netflix Danmark den 16. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 3000 Miles to Graceland på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om 3000 Miles to Graceland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 3000 Miles to Graceland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 3000 Miles to Graceland, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 3000 Miles to Graceland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar