Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 301 film og serier i produktion hos Netflix

301 film og serier i produktion hos Netflix

14/08/2019 | Flixfilm

netflix logoDet er næppe gået manges næse forbi, at streamingtjenesten Netflix satser stort på at lave egne film og serier til deres udvalg.

Netflix laver alt fra komedie, thriller, action og drama-film og serier for at kunne tilbyde deres medlemmer eksklusivt indhold, som ikke kan ses hos de konkurrerende streamingtjenester.

Den seneste optælling fra branchemediet The Hollywood Reporter viser, at Netflix på nuværende tidspunkt er i gang med at udvikle og optage 301 film og serier over hele verden.

Alle 301 titler vil sandsynligvis få premiere på Netflix Danmark og danskerne kan dermed se frem til en væsentlig udbyggelse af udvalget.

Hele $15 billions – 100 milliarder danske kroner – vurderes det at Netflix vil bruge på originalt indhold i løbet af 2019.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årsagen til, at den amerikanske streamingtjenenste bruger så mange penge på at udvikle nyt indhold er som nævnt ovenfor, at kunne tilbyde noget unikt, samt at det økonomisk giver bedre mening / afkast, da “Netflix Originals” traditionelt har tiltrukket et stort publikum.

LÆS OGSÅ:   Politiserien 'The Rookie' kommer snart på Netflix

Det er med andre ord billigere for Netflix, at lave deres film og serier selv end at købe dem fra konkurrenter og tv-selskaber.

Netflix betalte for eksempel $100 millioner dollars bare for at kunne vise ‘Friends’ i et år – og kun i USA.

Konkurrencen om streamingkunderne bliver også intensiveret når Disney, Apple og Universal alle lancere deres egne videotjenester og dermed begynder “at trække” deres film og serier hjem fra Netflix.

Dermed giver det også god mening, at Netflix laver deres egne produktioner således tjenesten fortsat har noget interessant at byde på – til trods for at mange licensiserede titler fra f.eks. Disney og Universal givetvis forsvinder.
1 kommentar til 301 film og serier i produktion hos Netflix

  1. henrik - kl. 14:33, 15-08-2019:

    findes der en liste over hvilke titler der tilgængelige i de forskellige lande ?

    tænker at hvis man nu er på ferie i tyrkiet kan man så stadig se de samme serier ?

    eller omvendt har en datter som bor i spanien og har oprettet et netflix dernede kan hun så bruge hendes egen konto når hun kommer hjem på besøg ?

Skriv kommentar