Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 3:10 To Yuma

3:10 To Yuma

01/03/2017 | Ingen kommentarer

Se 3:10 To Yuma på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I denne genindspilning af klassikeren fra 1957 siger en ranchejer ja til at transportere en fanget lovløs til den nærmeste togstation, hvor de skal nå et tog til retten.


Se 3:10 To Yuma på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


3:10 To Yuma havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 3:10 To Yuma ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 3:10 To Yuma herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 3:10 To Yuma er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 3:10 To Yuma stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar