Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 3:10 To Yuma

3:10 To Yuma

01/03/2017 | Flixfilm

Se 3:10 To Yuma på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I denne genindspilning af klassikeren fra 1957 siger en ranchejer ja til at transportere en fanget lovløs til den nærmeste togstation, hvor de skal nå et tog til retten.


Se 3:10 To Yuma på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk3:10 To Yuma havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 3:10 To Yuma ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 3:10 To Yuma herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 3:10 To Yuma er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 3:10 To Yuma stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar