Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » 32% af danskerne bruger Netflix ugentligt

32% af danskerne bruger Netflix ugentligt

31/03/2017 | Ingen kommentarer

Der ingen tvivl om at streamingtjenesten Netflix er populær blandt danskerne, men nu viser en undersøgelse at hele 32% af danskerne benytter Netflix ugentligt til at se film og serier.

Det viser en undersøgelse fra DR Medieforskning om medieudviklingen i Danmark 2016.

I 2015 så ‘kun’ 27% Netflix ugentligt og streamingtjenesten har således indvundet større bevidsthed og momentum hos danskerne i løbet af det seneste år.

Netflix’ popularitet overgåes kun af YouTube, som hele 48% af danskerne bruger ugentligt.

Konkurrenterne HBO Nordic og Viaplay nævnes også i undersøgelsen og her fremgår det at de konkurrerende streamingtjenester benyttes ugentligt af henholdsvis 8% og 7% af danskerne. Mens HBO Nordic i løbet af det seneste år har oplevet en stor fremgang, har Viaplay modsat oplevet tilbagegang hos danskerne.

Undersøgelsen er lavet blandt et repræsentativt udpluk af danskere over 12 år, men det er især unge, som elsker de nye streaming-medier som Netflix og Youtube, mens de ældre seere i Danmark hælder til de traditionelle tv-medier.

DR Medieforskning estimere endvidere at Netflix og YouTube ville være de to største ”tv-kanaler” i Danmark blandt de 15-29-årige målt på tidsforbrug.    Skriv kommentar


Telmore