Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 35 år gammel ungdomsserie får nyt liv på Netflix

35 år gammel ungdomsserie får nyt liv på Netflix

21/07/2015 | Flixfilm

Navnet Degrassi får umiddelbart ikke mange til at spærre øjnene op, men det er faktisk navnet på en canadisk ungdomsserie, som har været vist på blandt andet Nickelodeon og MTV i mere end 35 år. Degrassi blev dog droppet af tv-stationen sidste år, men nu har streamingtjenesten Netflix meddelt, at de vil bringe nyt liv i serien med 20 nye episoder under navnet Degrassi: Next Class.

Degrassi: Next Class tager fat på nogle af de spørgsmål som high school elever oplever i deres unge liv, mens de er på vej mod et problemfyldt voksenliv. Eleverne vil blandt andet skulle håndtere en række emner fra homofobi, racisme, mobning, stofmisbrug og vold til seksualitet, kropslige spørgsmål, hjertesorg, sexting og komplikationer med dating i de sociale mediers tidsalder, hvor Instagram, Snapchat, Twitter og andre påvirker teenagerne.

Serien, der har heddet noget forskelligt de seneste år, kommer til at forfølge den seneste udgave; Degrassi: The Next Generation og alle de originale skuespillere fra Degrassi: The Next Generation medvirker i den nye sæson. Der er dermed sikret gensyn med Eric Osborne, Ana Golja, Andre Kim, Richard Walters, Olivia Scriven, Ricardo Hoyos, Nikki Gould, Lyle Lettau m.m.

LÆS OGSÅ:   Netflix løfter sløret for Guy Ritchies 'The Gentlemen'-serie

“Vi er så glade for at bringe Degrassi: Next Clas til verden,” udtaler Erik Barmack, Vice President of Global Content hos Netflix. “I mere end tre årtier har dette banebrydende show omfavnet teenagere med vigtige emner og i starten af 2016 vil vores medlemmer i hele verden, kunne nyde det seneste kapitel i dette store show.”

Degrassi: Next Class vil endvidere blive synkroniseret til dansk, således alle yngre teenagere vil kunne blive underholdt af showet. Det kan dog naturligivs også ses på dets originale sprog.

Artiklen fortsætter under annoncen

Degrassi: Next Class får premiere på Netflix Danmark i starten af 2016.
Skriv kommentar