Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 365 Days: This Day

365 Days: This Day

27/04/2022 | Flixfilm

365 Days: This Day på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Barbara Bialowas, Tomasz Mandes
Skuespillere: Anna Maria Sieklucka, Michele Morrone, Simone Susinna
Spilletid: 106 min
Land: Poland
Sprog: Polish, Italian, English
IMDb-karakter: 2.5

Handling: Laura og Massimo er tilbage og stærkere end nogensinde. Men Massimos familiebånd og en mystisk mand, der sværmer for Laura, gør turtelduernes liv en kende besværligt.

365 Days: This Day havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 365 Days: This Day på YouTube.Se 365 Days: This Day på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 365 Days: This Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 365 Days: This Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 365 Days: This Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 365 Days: This Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar