Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 37 Seconds

37 Seconds

31/01/2020 | Flixfilm

Se 37 Seconds på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: Hikari
Skuespillere: Shunsuke Daitô, Makiko Watanabe, Mei Kayama, Minori Hagiwara
Spilletid: 115 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, Thai
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En ung mangakunstner begiver sig ud på en ukonventionel rejse i jagten på seksuel og personlig frihed.

37 Seconds havde premiere på Netflix Danmark den 31. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se 37 Seconds på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 37 Seconds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 37 Seconds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 37 Seconds, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 37 Seconds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar