Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » 38% af danskerne bruger Netflix ugentligt

38% af danskerne bruger Netflix ugentligt

14/12/2018 | Flixfilm

Der er ingen tvivl om at Netflix er den største streamingtjeneste i Danmark, men nu kan ny undersøgelse tilføje endnu en førsteplads til den amerikanske underholdningsgigant.

I følge det danske analysefirma Wilke bruger 45% af alle danskere Netflix, mens 38,3% af dem, som har abonnement, benytter tjenesten ugentligt.

Udover at Netflix er Danmarks største streamingtjeneste, så betyder det dermed også at Netflix er den, som bliver benyttet mest.

Netflix slår selv DR.dk, som “kun” 36,7% af danskerne bruger ugentligt, oplyser Kantar Gallup.

Artiklen fortsætter under annoncen

Streamingtjenesterne Viaplay, TV2 Play og HBO Nordic benyttes ugentligt af omkring 15% af danskerne.

YouTube, som rigtig mange danskere formodentlig også benytter, er dog ikke inkluderet i undersøgelsen, da den kun dækker betalende streamingtjenester og public service stationen DR.

Netflix er ikke kun Danmarks største streamingtjeneste, det er verdens største, og forleden kom det frem, at streamingen af film og serier på Netflix står for hele 15% af den globale internettrafik.

LÆS OGSÅ:   'Dune'-skaber skal lave 'Gears Of War' til Netflix

Netflix er verdens førende udbyder af internetunderholdning med 130 millioner betalende medlemmer i over 190 lande, som ser serier, dokumentarer og spillefilm i en lang række genrer og på en lang række sprog. Netflix-medlemmer kan se alt det, de vil – når som helst, hvor som helst – på enhver skærm med internetadgang og starte, pause og genoptage serier og film helt uden reklamer eller forpligtelser.2 kommentarer til 38% af danskerne bruger Netflix ugentligt

 1. Martin Houlind - kl. 12:42, 04-02-2019:

  Hej Flixfilm,

  Kan I hjælpe mig med en præcision af jeres procent-angivelser?

  45% af danskerne har abonnement hos Netflix, og 38,3% af abonnenterne bruger Netflix ugentlig basis – betyder det så ikke at det kun er 17% af alle danskere der ser Netflix på ugentlig basis? Eller hvordan skal tallene forstås.

  Venlig hilsen
  Martin

 2. Flixfilm - kl. 13:47, 04-02-2019:

  Hej Martin,

  45% af alle danskere har abonnement hos Netflix og ud af de 45% bruger 38,3% af dem Netflix ugentligt.

Skriv kommentar