Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 3Below: Tales of Arcadia

3Below: Tales of Arcadia

12/07/2019 | Flixfilm

Se 3Below: Tales of Arcadia på Netflix

Indspilningsår: 2018–2019
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tatiana Maslany, Diego Luna, Nick Offerman, Frank Welker
Spilletid: 24 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Efter en nedstyrtning på Jorden forsøger to royale teenagerumvæsener på flugt at blande sig i mængden for at undgå intergalaktiske dusørjægere.Se 3Below: Tales of Arcadia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


3Below: Tales of Arcadia (3 nedenunder: Fortællinger fra Arcadia) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 12. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 3Below: Tales of Arcadia (3 nedenunder: Fortællinger fra Arcadia) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til 3Below: Tales of Arcadia:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 3Below: Tales of Arcadia (3 nedenunder: Fortællinger fra Arcadia) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 3Below: Tales of Arcadia (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar