Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 3Below: Tales of Arcadia

3Below: Tales of Arcadia

12/07/2019 | Flixfilm

3Below: Tales of Arcadia på Netflix

Produktionsår: 2018–2019
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tatiana Maslany, Diego Luna, Nick Offerman
Spilletid: 24 min
Land: United States, Mexico, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Efter en nedstyrtning på Jorden forsøger to royale teenagerumvæsener på flugt at blande sig i mængden for at undgå intergalaktiske dusørjægere.

3Below: Tales of Arcadia (3 nedenunder: Fortællinger fra Arcadia) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 12. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 3Below: Tales of Arcadia på YouTube.Se 3Below: Tales of Arcadia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 3Below: Tales of Arcadia (3 nedenunder: Fortællinger fra Arcadia) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 3Below: Tales of Arcadia (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 3Below: Tales of Arcadia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 3Below: Tales of Arcadia (3 nedenunder: Fortællinger fra Arcadia) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar