Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 4 dage i September

4 dage i September

15/12/2013 | Flixfilm

Se 4 dage i September på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne film er baseret på en sand historie om en gruppe unge idealisters plan om at kidnappe den amerikanske ambassadør til Brasilien.


Se 4 dage i September på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk4 dage i September havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 4 dage i September ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 4 dage i September herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 4 dage i September er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 4 dage i September stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar