Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

4 Latas

12/07/2019 | Flixfilm

4 Latas på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Short, Drama
Instruktion: Perla Cruz Velazquez
Skuespillere: Erick Alcantara, Ariel Bonilla, Jose Castillo
Spilletid: 16 min
Land: United States
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Engang drog tre venner gennem ørkenen fra Spanien til Mali. Nu tager to af dem turen igen i håb om at gense den tredje, som er døende. Med sig har de hans datter.Se 4 Latas på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

4 Latas havde premiere på Netflix Danmark den 12. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 4 Latas på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om 4 Latas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 4 Latas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 4 Latas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 4 Latas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar