Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 40 Days and 40 Nights

40 Days and 40 Nights

27/09/2018 | Flixfilm

Se 40 Days and 40 Nights på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Michael Lehmann
Skuespillere: Josh Hartnett, Shannyn Sossamon, Paulo Costanzo, Adam Trese
Spilletid: 96 min
Land: USA, UK, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Da en ung fyrs kæreste slår op med ham, beslutter han sig for helt at afholde sig fra sex – men afholdenheden sættes på en prøve, da han møder en smuk, sexet kvinde.


Se 40 Days and 40 Nights på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk40 Days and 40 Nights havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 40 Days and 40 Nights ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 40 Days and 40 Nights herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 40 Days and 40 Nights er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 40 Days and 40 Nights stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar