Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 40 Years Young

40 Years Young

04/05/2022 | Flixfilm

40 Years Young på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy
Instruktion: Pietro Loprieno
Skuespillere: Erick Elias, Gaby Espino, Adal Ramones
Spilletid: 81 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.4

Handling: En kok, der netop har erfaret en barsk sandhed, melder sig selv og sin bedste ven og restaurantpartner til en madkonkurrence i Cancún for at få glæden ved livet tilbage.

40 Years Young havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 40 Years Young på YouTube.Se 40 Years Young på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om 40 Years Young ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 40 Years Young stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 40 Years Young, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 40 Years Young er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar