Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 42 Days of Darkness

42 Days of Darkness

11/05/2022 | Flixfilm

42 Days of Darkness på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Olivia Vargas, Néstor Cantillana, Amparo Noguera
Spilletid: N/A
Land: Chile
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: I en by i Chile fører en kvinde an i en desperat søgen efter sin forsvundne søster – midt i mediestorm og politiefterforskning. Inspireret af virkelige hændelser.

42 Days of Darkness (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 42 Days of Darkness på YouTube.Se 42 Days of Darkness på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 42 Days of Darkness (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 42 Days of Darkness (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 42 Days of Darkness, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 42 Days of Darkness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar