Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

42

14/02/2014 | Flixfilm

Se 42 på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktør: Brian Helgeland
Skuespillere: Chadwick Boseman, Harrison Ford, Nicole Beharie, Christopher Meloni
Spilletid: 128 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Denne filmbiografi fokuserer på baseball-ikonet Jackie Robinson, som i 1947 blev den første sorte Major League-baseballspiller i moderne tid.


Se 42 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk42 havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 42 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 42 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 42 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 42 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar