Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

438 Days

01/03/2022 | Flixfilm

438 Days på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Jesper Ganslandt
Skuespillere: Gustaf Skarsgård, Matias Varela, Josefin Neldén
Spilletid: 124 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: To svenske journalister, der er blevet dømt for international terrorisme, kæmper for at overleve i et etiopisk fængsel, mens de gør alt for at bevise deres uskyld.Se 438 Days på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

438 Days havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 438 Days på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om 438 Days ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 438 Days stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 438 Days, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 438 Days er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar