Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » 45% har Netflix i Danmark

45% har Netflix i Danmark

17/05/2018 | Flixfilm

Den amerikanske film- og serietjeneste Netflix bliver større og større i Danmark.

En ny undersøgelse fra analysebureauet Wilke, at Netflix har formået at øge sin brugerandel blandt den danske befolkning fra 32% i 2015 til 45% i 2018 blandt danskere i alderen 18+.

I samme periode har Netflix ændret strategien fra at være en streamingtjeneste med alskens film og serier fra alverdens producenter til at være en video-service med næsten udelukkende eksklusive og egen-produceret indhold. Den store stigning i Netflix-medlemmer i Danmark antyder, at strategien har været den helt rigtige.

Danskerne glemmer heller ikke at bruge deres abonnement til Netflix for ifølge undersøgelsen, angiver hele 37% af den danske befolkning i alderen 18+, at de bruger Netflix på ugentlig basis.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt eksklusivt indhold fra Netflix finder man ‘Narco’, ’13 Reasons Why’, ‘Altered Carbon’, ‘Black Mirror’, samt den danske serie ‘The Rain’, som utvivlsomt har været med til at udbrede kendskabet til streamingtjenesten i Danmark yderligere.

LÆS OGSÅ   Netflix-serien 'Wu Assassins' kommer som film

De kommende år vil Netflix bruge yderligere kræfter på at udvikle eksklusivt indhold, da det forventes, at mange filmproducenter og distributører får øjnene op for markedet og derfor vil trække deres film og serier ud af kataloget på Netflix (og andre streamingtjenester) for at lave deres egen film-service.

Streamingtjensten Netflix agter, at kunne tilbyde mere end 1000 originale film og serier ved udgangen af 2018.    Skriv kommentar