Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

45 RPM

16/08/2019 | Flixfilm

Se 45 RPM på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Carlos Cuevas, Guiomar Puerta, Iván Marcos, Israel Elejalde
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: I 1960'ernes Madrid lancerer musikproduceren Guillermo Rojas et rock and roll-pladeselskab med hjælp fra den håbefulde sanger Robert og den kvikke producer Maribel.Se 45 RPM på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


45 RPM (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 45 RPM (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 45 RPM er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 45 RPM (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar