Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

45 RPM

16/08/2019 | Ingen kommentarer

Se 45 RPM på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Carlos Cuevas, Guiomar Puerta, Iván Marcos, Israel Elejalde
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: I 1960'ernes Madrid lancerer musikproduceren Guillermo Rojas et rock and roll-pladeselskab med hjælp fra den håbefulde sanger Robert og den kvikke producer Maribel.


Se 45 RPM på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


45 RPM (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 45 RPM (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 45 RPM herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 45 RPM er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 45 RPM (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar