Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

45 RPM

16/08/2019 | Flixfilm

45 RPM på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Music
Instruktion: N/A
Skuespillere: Carlos Cuevas, Guiomar Puerta, Iván Marcos
Spilletid: 50 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Handling: I 1960'ernes Madrid lancerer musikproduceren Guillermo Rojas et rock and roll-pladeselskab med hjælp fra den håbefulde sanger Robert og den kvikke producer Maribel.

45 RPM (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 45 RPM på YouTube.Se 45 RPM på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 45 RPM (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 45 RPM (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 45 RPM, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 45 RPM er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar