Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 47 Meters Down

47 Meters Down

01/03/2018 | Flixfilm

Se 47 Meters Down på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Adventure, Drama, Horror, Thriller
Instruktør: Johannes Roberts
Skuespillere: Mandy Moore, Claire Holt, Chris Johnson, Yani Gellman
Spilletid: 89 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: To søstre er fanget i et hajsikkert dykkerbur. De har ikke meget luft tilbage i tankene, og store hvidhajer svømmer rundt tæt på.


Se 47 Meters Down på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk47 Meters Down havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 47 Meters Down ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 47 Meters Down herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 47 Meters Down er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 47 Meters Down stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar