Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

47 Ronin

24/06/2019 | Flixfilm

Se 47 Ronin på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Drama, Fantasy
Instruktør: Carl Rinsch
Skuespillere: Keanu Reeves, Hiroyuki Sanada, Ko Shibasaki, Tadanobu Asano
Spilletid: 128 min
Land: USA, UK, Japan, Hungary
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: I dette actioneventyr følger vi 47 samuraikrigere på deres hævntogt mod en hofembedsmand, der er skyld i deres mesters død.


Se 47 Ronin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk47 Ronin havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 47 Ronin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 47 Ronin herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 47 Ronin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 47 Ronin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar