Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

47 Ronin

01/04/2021 | Flixfilm

Se 47 Ronin på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Drama, Fantasy
Instruktør: Carl Rinsch
Skuespillere: Keanu Reeves, Hiroyuki Sanada, Ko Shibasaki
Spilletid: 128 min
Land: United States, United Kingdom, Japan, Hungary
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I dette actioneventyr følger vi 47 samuraikrigere på deres hævntogt mod en hofembedsmand, der er skyld i deres mesters død.

47 Ronin havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se 47 Ronin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 47 Ronin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 47 Ronin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 47 Ronin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 47 Ronin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar