Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 48 Christmas Wishes

48 Christmas Wishes

09/11/2018 | Flixfilm

Se 48 Christmas Wishes på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Marco Deufemia(co-director), Justin G. Dyck(co-director)
Skuespillere: Madeline Leon, Liam MacDonald, Clara Kushnir, Ethan Yang
Spilletid: 84 min
Land: Canada
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 3.9

Handling: Da brevene til julemanden i en lille by ved et uheld går op i røg, rejser to nisser til Nordpolen for at finde alle de manglende ønsker.

48 Christmas Wishes (48 juleønsker) havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se 48 Christmas Wishes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 48 Christmas Wishes (48 juleønsker) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 48 Christmas Wishes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 48 Christmas Wishes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 48 Christmas Wishes (48 juleønsker) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar