Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

48 Hrs.

30/09/2016 | Flixfilm

Se 48 Hrs. på Netflix

Indspilningsår: 1982
Genre: Action, Comedy, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Walter Hill
Skuespillere: Nick Nolte, Eddie Murphy, Annette O'Toole, Frank McRae
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: En betjent prøveløslader en bedrager, så han kan hjælpe ham med at fange et par politimordere, men det umage par har kun 48 timer til at få arbejdet udført.


Se 48 Hrs. på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk48 Hrs. havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 48 Hrs. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 48 Hrs. herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 48 Hrs. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 48 Hrs. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar