Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

48 Hrs.

30/09/2016 | Flixfilm

48 Hrs. på Netflix

Produktionsår: 1982
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Walter Hill
Skuespillere: Nick Nolte, Eddie Murphy, Annette O'Toole
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En betjent prøveløslader en bedrager, så han kan hjælpe ham med at fange et par politimordere, men det umage par har kun 48 timer til at få arbejdet udført.

48 Hrs. havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 48 Hrs. på YouTube.Se 48 Hrs. på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om 48 Hrs. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 48 Hrs. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 48 Hrs., samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 48 Hrs. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar