Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

49 Days

14/08/2020 | Flixfilm

Se 49 Days på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Yo-won Lee, Gyu-ri Nam, Hyeon-jae Jo, Il-Woo Jung
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Da en ulykke smadre hendes eventyrlige liv, får en kvinde i koma en ny chance, da manden med leen griber ind. Men der er en hage ved det.


Se 49 Days på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


49 Days (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 49 Days (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til 49 Days:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 49 Days er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 49 Days (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar