Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 4K Ultra HD koster nu mere hos Netflix

4K Ultra HD koster nu mere hos Netflix

12/10/2014 | Flixfilm

netflix 4k ultra hd uhd danmarkHvis man ønsker at se Netflix i bedste billedkvalitet med Ultra HD, så kræver det nu, at man køber det store familie-abonnement modsat det til 79 kr om måned som man tidligere kun nøjes med.

Den nye abonnementsændring betyder dermed at man som medlem skal betale 109 kr om måneden for at kunne se Netflix i 4K Ultra HD. Den højere pris giver dog også mulighed for at man kan se Netflix på 4 skærme samtidig, mod 2 skærme som det billigere abonnement normalt giver adgang til.

Abonnementsændringen berører dog i første omgang kun nye kunder, men hvorvidt og eventuelt hvornår nuværende Netflix-medlemmer vil blive ramt af ændringerne er der indtil videre ingen oplysninger om.

For at kunne se Netflix i 4K kræver det i øvrigt at man har et fjernsyn, der understøtter den bedre billedkvalitet og at man har en internetforbindelse på mindst 15 Mbps.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 23 – 2024)

Udvalget af film og serier på Netflix i UHD er indtil videre ret begrænset, men Netflix forventer at udvide udvalget i løbet af de kommende måneder i takt med at flere får adgang til 4K. Anden sæson af House of Cards, Breaking Bad samt nogle dokumentarprogrammer er på nuværende tidspunkt tilgængelige i den høje kvalitet. Herudover er det blevet annonceret, at Netflix’ første film og efterfølgeren til Tiger på Spring, Drage i Skjul også vil blive tilgængelig i 4K.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar