Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 4th Man Out

4th Man Out

05/05/2016 | Flixfilm

Se 4th Man Out på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Andrew Nackman
Skuespillere: Parker Young, Evan Todd, Chord Overstreet, Jon Gabrus
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En ung mekaniker springer ud over for sine ekstremt heteroseksuelle bedste venner, men da de har vænnet sig til tanken, bestemmer de sig for finde den rette fyr til ham.


Se 4th Man Out på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


4th Man Out havde premiere på Netflix Danmark den 5. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 4th Man Out ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til 4th Man Out:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 4th Man Out er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 4th Man Out stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar