Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 4th Man Out

4th Man Out

05/05/2016 | Flixfilm

4th Man Out på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Andrew Nackman
Skuespillere: Parker Young, Evan Todd, Chord Overstreet
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En ung mekaniker springer ud over for sine ekstremt heteroseksuelle bedste venner, men da de har vænnet sig til tanken, bestemmer de sig for finde den rette fyr til ham.

4th Man Out havde premiere på Netflix Danmark den 5. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 4th Man Out på YouTube.Se 4th Man Out på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om 4th Man Out ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 4th Man Out stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 4th Man Out, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 4th Man Out er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar