Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 4th Republic

4th Republic

14/06/2020 | Flixfilm

Se 4th Republic på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Thriller
Instruktør: Ishaya Bako
Skuespillere: Linda Ejiofor, Kate Henshaw-Nuttal, Bimbo Manuel, Sani MU'AZU
Spilletid: 119 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En guvernørkandidat stiller spørgsmålstegn ved, at den korrupte guvernør er blevet genvalgt efter valgnattens mord på hendes kampagneleder på et afstemningssted.

4th Republic havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se 4th Republic på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 4th Republic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 4th Republic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 4th Republic, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 4th Republic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar