Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 5 dramaer baseret på virkelige hændelser

5 dramaer baseret på virkelige hændelser

29/05/2020 | Flixfilm

5 dramaer baseret på virkelige hændelserDer sker mange utrolige ting rundt omkring i verden, som aldrig bliver nævnt i medierne på vores breddegrader.

Derfor har vi denne artikel samlet 5 dramafilm, der alle er baseret på sande historier og som netop nu kan streames på Netflix Danamrk.

Husker du blandt andet de berygtede Panama-papirer hvor alverdens kendte og kongelige blev afsløret i at gemme millioner af kroner i skattely? Hvis ikke, så er det blot at kaste dig over filmanbefalingen ‘The Laundromat’, som fortæller den hovedrystende historie fra en forsvarsløs kvindes vinkel.

Se desuden en hårdtarbejdende komiker, der prøver at vinde befolkningens hyldest og en mand, som sætter sig for at bestige Mount Everest for at imponere en kvinde.

Se 5 dramaer baseret på virkelige hændelser herunder;

Artiklen fortsætter under annoncen

Dolemite Is My Name

Dolemite Is My Name

I 1970’erne får den hårdtarbejdende komiker Rudy Ray More stor succes med sit heftige alter ego, Dolemite, og tager chancen med at føre rollen videre på film.

Se på Dolemite Is My Name Netflix.

The Laundromat

Artiklen fortsætter under annoncen

The Laundromat

Da en enke bliver franarret sine forsikringspenge, leder hendes søgen efter svar hende til to snu advokater i Panama, som gemmer penge væk for superrige mennesker.

Se på The Laundromat Netflix Danmark.

The Climb w

Bestigningen

En ung senegalesisk-fransk mand fra beskedne kår sætter sig for at bestige Mount Everest for at imponere den kvinde, han elsker. Langsomt bliver det en mediebegivenhed.

Se på Bestigningen Netflix.

The Two Popes

The Two Popes

På et skæbnesvangert tidspunkt for den katolske kirke knytter pave Benedikt 16. venskab med den kommende pave Frans. Inspireret af virkelige begivenheder.

Se på The Two Popes Netflix Danmark.

Sergio

Sergio

Passioner, idealer og bitre realiteter kolliderer, da den karismatiske FN-diplomat Sergio Vieira de Mello fanges i en livstruende situation i Irak.

Se på Sergio Netflix.

Hvilke film baseret på en sand historie synes du er bedst? Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
Skriv kommentar