Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 5 dystre film til når mørket falder på

5 dystre film til når mørket falder på

03/10/2018 | Flixfilm

Det er for alvor blevet tid til at søge sikkerhed indenfor da kulden trænger sig på og det samme gør de mørke aftener.

Hvis ikke radiatoren derhjemme kan skrues højt nok op har vi her samlet fem gyserfilm, der nok skal få blodtrykket i vejret og varmen ud i kroppen. Alle filmene er tilgængelige på Netflix.

Det er oftest de udenlandske ikke-amerikanske film, som er de mest frygtelige og derfor har vi været i gemmerne for at finde overvejende udenlandske film på bl.a. spansk, som byder på hårrejsende underholdning.

Find de 5 skræmmende anbefalinger herunder;

Artiklen fortsætter under annoncen

The Maus

På en rejse med sin tyske kæreste konfronteres Selma med den bosniske krigs voldelige spor og den etniske udrensning, som hendes familie oplevede.

Se The Maus på Netflix.

Family Blood

En tidligere misbruger flytter til en ny by med sine børn for at begynde forfra, men hendes kamp tager hurtigt en uventet, overnaturlig drejning.

LÆS OGSÅ:   'That ’90s Show' er snart tilbage

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Family Blood på Netflix.

Romina

Et chokerende angreb bliver inspiration til grusom vold, da en gruppe teenagere på campingtur et øde sted møder en pige fra deres skole.

Se Romina på Netflix Danmark.

Ataud Blanco

Efter at hendes datter er blevet bortført af en lastbilchauffør på en øde landevej, optager en ung mor forfølgelsen, men bliver ubevidst en brik i et djævelsk spil.

Se Ataud Blanco på Netflix.

Sendero

En festlig biltur bliver livsfarlig for Ana og hendes venner, da de bliver bortført af en vanvittig familie og må bruge alle deres kræfter og viljestyrke på at overleve.

Se Sendero på Netflix.

Find flere anbefalinger og inspiration til film og serier på Flixfilm.dk.
2 kommentarer til 5 dystre film til når mørket falder på

  1. Sander - kl. 17:38, 03-10-2018:

    Jeg har ikke selv set filmene, men jeg kunne ikke lade være med at bemærke, at alle de 5 film har fået bemærkelsesværdigt lave bedømmelser på imdb. Romina er helt nede på 2,3 stjerner (og fyldt med brugeranmeldelser der påpeger dens lave kvalitet) og de andre film har fået 3,6 og 4,2 stjerner, hvilket bestemt også er i den lave ende. Nu plejer man ikke altid at kunne stole blindt på imdb, da folk har forskellige holdninger til film. Personligt synes jeg det altafgørende for en god Gyser/Thriller er en slutning der giver mening – meget gerne med et plottwist.

    Men har du/I fra Flixfilm set filmene og kan fortælle om de er værd at se på trods af lave imdb ratings?

  2. Flixfilm - kl. 18:22, 03-10-2018:

    Hej Sander,

    Det er Netflix, som har givet os listen, så vi har ikke selv set alle filmene, men anmeldelser/bedømmelser er som bekendt ikke altid enige og alles holdning. Så selvom nogle ikke kan lide en titel betyder det ikke at andre ikke kan 🙂

Skriv kommentar