Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 5 gådefulde film på Netflix

5 gådefulde film på Netflix

22/01/2021 | Flixfilm

film mysterier gaadefuld netflixDer er ikke noget bedre end en gådefulde film til weekenden, som byder på en handling, som ikke er ligetil at gennemskue.

I denne artikel vi samlet 5 film med gribende og underfundige mysterier som alle kan streames på Netflix netop nu, og heldigvis afsløres mystikken i løbet af filmene, så man ikke sidder tilbage med en flad fornemmelse.

Se blandt andet en forhutlet detektiv, der er stålsat på at løse gåden om sin mentors død, samt en kvinde, som bliver uskyldigt dømt og fængslet for det angivelige mord på sin mand.

Se de 5 gådefulde filmperler herunder;

The Others

Artiklen fortsætter under annoncen

The Others

En hengiven kristen mor til to børn venter sin mand hjem fra 2. verdenskrig, da hun får mistanke om, at familiens hus er hjemsøgt.

Se The Others på Netflix.

The Usual Suspects

The Usual Suspects

Da fem forbrydere, som ikke kender hinanden på forhånd, bliver kaldt ind på en politistation i forbindelse med en sag, beslutter de sig for at begå et kup sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se The Usual Suspects på Netflix.

Motherless Brooklyn

Motherless Brooklyn

En forhutlet detektiv med Tourettes syndrom er stålsat på at løse gåden om sin mentors død og afslører et net af korruption i det offentlige i 1950’ernes New York.

Se Motherless Brooklyn på Netflix.

Double Jeopardy

Double Jeopardy

Efter at være uskyldigt dømt og fængslet for det angivelige mord på sin mand beslutter Libby at dræbe den “afdøde” for alvor.

Se Double Jeopardy på Netflix.

The Girl on the Train

The Girl on the Train

En skilt kvinde, der observerer et idyllisk par fra lang afstand, bliver vidne til en chokerende scene, som bliver centrum for et mysterium om en forsvundet person.

Se The Girl on the Train på Netflix.

Hvilke mystiske filmperler synes du er de bedste? De behøver nødvendigvis ikke kunne streames på Netflix. Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
Skriv kommentar