Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Toplister » 5 gåsehudsfremkaldende gysere på Netflix

5 gåsehudsfremkaldende gysere på Netflix

19/10/2017 | Flixfilm

I slutningen af oktober måned er det tid til at fejre Halloween, og derfor byder denne måned på græskar med lys, masser af slik og selvfølgelig masser af gys.

Vi har her på Flixfilm samlet 5 gyserfilm fra Netflix Danmark, der måske kan frembringe gåsehud og følelsen af at der løber noget koldt ned af ryggen. Du kan blandt andet komme med ind til en velkendt omgang ”Hvad vil du helst?”, hvor alternativerne bliver vildere end vi nogensinde kunne forestille os, eller du kan prøve at begive dig ud i en dansk gyser – hvis du altså tør.

Der er i alle film forskel på mængden af gys, afhængigt af hvor meget du tidligere har begivet dig rundt i denne genre. Men gældende for alle filmene er at de er ikke for børn, så husk at vente med at sætte dem på, til børnene sover – ellers bliver de nok svære at få i seng.

Her kan du se listen over film, der kan få dit blod til at fryse:

Artiklen fortsætter under annoncen

Would You Rather

Denne psykologiske thriller er god, hvis man ikke kan lide at få chok for gyset i denne film byder nemlig ikke på uhyggelige monstre. En kvinde ønsker at hjælpe sin syge bror, men hun mangler penge. Derfor deltager hun i en middag og en leg ”Hvad vil du helst?”, hvor alternativerne kommer til at gælde liv eller død.

Se filmen Would You Rather på Netflix.

Hush

En døvstum forfatter, Maddie, bor alene ude i en stor og øde skov, men udenfor huset går der en maskeret morder rundt. Han finder hurtigt ud af at hun er døv, så han finder på nogle forskellige metoder til, hvordan han gør Maddie opmærksom på at han stalker hende, blandt andet ved at gå ind i hendes hus uden hun ved det.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Hush på Netflix.

He Never Died

En film omkring manden Jack, som er en kannibal der prøver at komme ud af sin afhængighed for menneskekød. Den ellers asociale og tilbagetrukne kannibal bliver sendt tilbage til samfundet, men kan ikke styrer sin afhængighed meget længere.

Se He Never Died på Netflix.

Kollegiet

En dansk gyser omhandlende Kathrine (Neel Rønholt), der flytter ind på et kollegie i København. Da hun møder Sanne og Sannes ekskæreste, fortæller de hende at der er en gammel myte omkring at det spøger fra en tidligere beboer. Men myten bliver til virkelighed da Kathrine kommer til at slippe spøgelset løs.

Se Kollegiet på Netflix.

Hypersomnia

En psykotisk thriller der handler om en skuespillerinde som øver sig i et stykke omkring menneskehandel. Under sine øvelser begynder hun at drømme forskellige forfærdelige scenarier omkring blandt andet menneskemisbrug – men måske er det ikke bare drømme.

Tør du se den? Se Hypersomnia på Netflix.

Find flere anbefalinger og inspiration til film og serier på Flixfilm.dk.
Skriv kommentar