Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 5 hjernevridende film og serier på Netflix

5 hjernevridende film og serier på Netflix

28/10/2018 | Flixfilm

Hvor kom han fra? Hvad skete der lige der? Hvordan er det muligt?

Er ovenstående spørgsmål nogle som du tumler regelmæssigt med når du ser film og serier, så er de fem anbefalinger nok nogle som du bør gå lagt udenom.

De fem film- og serie-anbefalinger i denne artikel er nemlig nogle, som sætter hjernen på arbejde og som kræver stor koncentration for at forstå og følge med i.

Anbefalingerne byder på alt fra medicinske forsøg, magi, tidsrejser og udefrakommende eksistenser. Emner, som alle ligger fjernt fra vores grå og sikre hverdag.

Se de fem “mind-bending” anbefalinger herunder;

Twelve Monkeys

I en postapokalyptisk fremtid bruger en tidsrejsende sine kræfter til at vende tilbage til nutiden og forsøge at stoppe den plage, der er ved at udrydde menneskeheden.

Se Twelve Monkeys på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Maniac

To kriseramte fremmede klikker under et surrealistisk klinisk forsøg, hvor lægen har problemer med moderbinding, og computeren er følelsesmæssigt forstyrret. Læs anmeldelse her; Maniac

Se Maniac på Netflix Danmark.

The Prestige

I desperate forsøg på at afsløre hinandens tricks begynder to tryllekunstnere at udføre stadigt mere risikable numre. Efterhånden får det dødelige følger.

LÆS OGSÅ:   Disse film og serier skal du se i december

Se The Prestige på Netflix.

Annihilation

Da hendes mand forsvinder på en hemmelig mission, tager biologen Lena på en ekspedition ind i et mystisk område, der er forseglet af den amerikanske regering. Læs anmeldelse her; Annihilation

Se Annihilation på Netflix Danmark.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Da en mand erfarer, at hans ekskæreste gennemgik en eksperimentel medicinsk behandling for at udslette alle minder om ham, beslutter han at gøre det samme med hende.

Se Eternal Sunshine of the Spotless Mind på Netflix Danmark.

Hvis du kender til flere mind-bending, underlige, uforståelige film og serier på Netflix, så del dem gerne med andre og skriv dem i kommentarfeltet nedenfor.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Anbefalinger.




1 kommentar til 5 hjernevridende film og serier på Netflix

  1. Lena - kl. 20:32, 28-10-2018:

    Sense8

    En gruppe mennesker opdager at de er forbundet og deler alle sanseindtryk.
    Historien er fortalt af Wachowskierne og kræver, at man fokuserer på handling og billeder for at få det hele med. Det er et vildt ridt, men umagen værd!

Skriv kommentar