Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 5 ildevarslende serier på Netflix

5 ildevarslende serier på Netflix

29/11/2019 | Flixfilm

ildevarslende serier på NetflxEr du vild med neglebidende spænding, som får dig helt ud på kanten af sofaen, så har vi i denne artikel samle fem ildevarslende serier, som netop nu kan streames på Netflix Danmark.

På streamingtjenesten Netflix kan man finde hundredevis af serier, men vi har fundet fem anbefalinger, der byder på nervepirrende spænding og får dig til at tjekke låsen en ekstra gang.

Se blandt andet en serie hvor en kvinde falder for løgne og manipulation hos en tilsyneladende rar mand eller den futuristisk serie om to kloge søskende, der tester et implantat, som ender med at give ubehagelige overraskelser.

Se de fem ildevarslende serie-anbefalinger på Netflix herunder;

we are the wave

Artiklen fortsætter under annoncen

We Are The Wave

En mystisk klassekammerat fører fire idealistiske teenagere ind i et oprør mod en stigende bølge af nationalistisk passion, men deres bevægelse tager en mørk drejning.

Se We Are The Wave på Netflix.

requim

Requiem

Efter en pludselig tragedie afslører en cellist fra London en række hemmeligheder, som forbinder hendes mor med en ung piges forsvinden i en lille walisisk by.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Requiem på dansk Netflix.

osmosis

Osmosis

I nær fremtid i Paris præsenterer to kloge søskende et højteknologisk implantat, der er beregnet til at parre soulmates. Men betatesten giver uvelkomne overraskelser.
Se Osmosis på Netflix Danmark.

dirty john

Dirty John

Forretningskvinden Debra Newells liv vendes på hovedet, da hun falder for løgnene og manipulationen fra svindleren John Meehan. Baseret på krimi-podcasten.

Se Dirty John på Netflix.

forest

The Forest

Da en teenagepige forsvinder fra en landsby i nærheden af Ardennerne, begynder det lokale politi og en bekymret lærer at afdække et spind af foruroligende hemmeligheder.

Se The Forest på Netflix.

Hvilke serier får dit hjerte helt op i halsen på dig? Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
Skriv kommentar