Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 5 isolationsfilm på Netflix

5 isolationsfilm på Netflix

19/04/2020 | Flixfilm

5 isolationsfilm på NetflixDet ser ud til at vi heldigvis snart kan se frem til at bevæge os ud i samfundet igen, men andre er ikke så heldige.

I denne artikel har vi samlet fem film på Netflix hvor andre er tvunget til at opholde sig i en eller anden form for isolation – enten frivilligt eller ufrivilligt.

Se blandt andet en gruppe survivalister, der går amok efter de bliver fanget i en øde træningslejr, og en familie, som drager ud i vildmarken på flugt fra en skræmmende pandemi.

Find de fem isolationsfilm på Netflix Danmark herunder;

Cargo

Artiklen fortsætter under annoncen

Cargo

Midt i en skræmmende pandemi drager en far ud i Australiens vildmark for at lede efter en person, der er villig til at beskytte og tage sig af hans nyfødte datter.

Se Cargo på Netflix.

The Decline

The Decline

En ulykke i en øde træningslejr efterlader en gruppe preppere i en bitter strid og fanget i en brutal kamp med livet som indsats.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Shirley'

Se The Decline på Netflix.

How It Ends

How It Ends

Da en mystisk katastrofe forvandler landet til en krigszone, drager en ung advokat vestpå med sin kommende svigerfar for at lede efter sin gravide forlovede.

Se How It Ends på Netflix Danmark.

Hold the Dark

Hold the Dark

I Alaskas grumme vinter leder en naturforsker efter ulve, der er mistænkt for at have dræbt en lokal dreng, men inden længe bliver han selv hvirvlet ind i et mysterie.

Se Hold the Dark på Netflix.

Extinction

Extinction

En familiefar plages af drømme om en invasion fra det ydre rum og må se sit værste mareridt i øjnene, da rumvæsner begynder at udrydde Jordens befolkning.

Se Extinction på Netflix.

Hvilke film synes du er de mest passende mens man er fanget indendørs? Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
Skriv kommentar