Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 5 kontroversielle film på streamingtjenesten Netflix

5 kontroversielle film på streamingtjenesten Netflix

12/10/2018 | Flixfilm

Film og serier er ikke altid blot skamløs underholdning.

Nogen gange rykker de til vores og andres grænser med deres kvindebilleder, eksplicitte sex eller grænseløse undersøgelser, som skaber spild i samfundets øverste lag.

I denne artikel har vi samlet 5 film, der alle skabte kontroverser og satte gang i diskussionerne ved deres premiere. De gjorde det dog på hver deres måde. Nogle på grund af letpåklædte kvinder og kærlighed mellem to mænd mens andre frygtede for deres liv.

Se de fem kontroversielle filmanbefalinger herunder;

Spring Breakers

Fire collegepiger røver en restaurant for at finansiere forårsferien i Florida, hvorefter de involverer sig med en underlig fyr med sin egen kriminelle dagsorden. Denne film skabte kontroverser blandt kritikere da flere mente at den udstillede kvinde som sexobjekter.

Se Spring Breakers på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nymphomaniac

En selvdiagnosticeret nymfoman afslører et helt livs seksuelle erfaringer for en mand, der redder hende fra at blive overfaldet i en gyde. Instruktør Lars von Trier er som bekendt altid klar på at rykke grænserne og i denne film spares der ikke på de seksuelle undertoner.

Se Nymphomaniac på Netflix.

The Day I Met El Chapo

Den mexicanske skuespillerinde Kate del Castillo afslører den ikke tidligere fortalte historie om sit møde med El Chapo Guzmán – verdens mest eftersøgte narkobaron. Kate del Castillo arbejdede på daværende tidspunkt sammen med Sean Penn, som også var på jagt efter El Chapo. Det var dog en hemmelighed at Sean Penn var involveret og skuespilleren har derfor gjort alt få at få stoppet dokumentaren, da han mener at den udsætter hans liv for fare.

LÆS OGSÅ:   'One Piece' får flere afsnit

Se The Day I Met El Chapo på Netflix.

Brokeback Mountain

I 1963 bliver to fårehyrder involveret i en stadigt hedere kærlighedsaffære, men det er svært at holde deres forhold hemmeligt for konerne. Denne film skulle naturligvis med på listen, da samværet mellem filmens to mænd virkelig satte gang i diskussionerne, især i USA.

Se Brokeback Mountain på Netflix.

Icarus

En amerikansk filmskaber og cykelrytter afdækker uforvarende en global skandale, da en russisk forsker lækker chokerende oplysninger om en enorm dopingsammensværgelse. Dokumentaren har gjort russerne særdeles gale og kaldt hele filmen for et PR stunt og ren fantasi.

Se Icarus på Netflix.

Hvis du kender til flere kontroversielle titler på Netflix, så del dem gerne med andre og skriv dem nederst i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til film og serier på Flixfilm: Anbefalinger.
Skriv kommentar