Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 5 morsomme komediefilm på Netflix Danmark

5 morsomme komediefilm på Netflix Danmark

19/12/2013 | Flixfilm

Snart sænker julefreden sig over Danmark og i den anledning har vi samlet 5 komediefilm som man kan hygge sig med indenfor i varmen. Nogle af filmene kan godt ses af hele familien, mens andre nok er lidt for grove til de yngste. Alle film kan ses på Netflix nu.

the campaign netflixThe Campaign
Will Farrell og Zach Galifianakis kæmper i denne komediefilm om at blive valgt ind i kongressen. Politik har ry for at være kedeligt, men det er det bestemt ikke i denne film. Will Farrell spiller den kompromisløse politiker Cam Brady som ikke holder sig tilbage fra andre mænd – og kvinder!

fars fede juleferie netflixFars Fede Juleferie
Dette er den ultimative julefilm! Kom med til juleaften hos familien Griswold, der har inviteret hele den pukkelryggede familie, hvilket næsten ikke kan andet end gå galt – hvilket det også gør! Se denne traditionsrige komediefilm sammen med hele familien i julen.

napoleon dynamite netflixNapoleon Dynamite
Denne finurlige komediefilm om den indadvendte Napoleon Dynamite er i en klasse for sig. Tempoet er langsomt, men humoren er i top. I filmen følger man Napoleon hjælpe sin ven Pedro om, at vinde en plads i elevrådet. Det er dog ikke nemt da han kæmper mod en af de populæreste piger på skolen.

LÆS OGSÅ:   Efterfølgeren til den anmelderroste sci-fi 'Code 8' kommer eksklusivt på Netflix

hot shots 2 netflixHot Shots! 2
Advarsel! Denne film er kugleskør! Hot Shots 2 gør grin med de klassiske film som Rambo, Star Wars, The Godfather og Terminator. I filmen følger man Charlie Sheen som Topper Harley der skal redde en af Saddams tilfangetagede. Det var Hot Shots! som satte standarden for filmparodier.

Artiklen fortsætter under annoncen

anchorman netflixAnchorman: The Legend of Ron Burgundy
I denne kultfilm følger vi nyhedsværten Ron Burgundy og hans nyhedsteam kamp mod den nye kvindelige medvært som stationen har været nødt til at ansætte, grundet pres fra kvindelige rettighedsorganisationer. Blandt skuespillerne i denne morsomme film er Will Ferrell, Paul Rudd og Steve Carell.

Find flere komediefilm på Netflix; Link.
1 kommentar til 5 morsomme komediefilm på Netflix Danmark

  1. linette - kl. 18:12, 08-02-2014:

    Hvis der ikke snart kommer nogen bedre familie film (måske med dansk tale) så er tror jeg vi skifter til you see:(

Skriv kommentar